Cégünkről

Design:
Projektowanie stron WWW

Zaunanlagen

Kosár
A kosár üres!
Hírlevél
* E-mail cím
Név 
Feliratkozás Leiratkozás
 

Cégünkről

2002 - A hennázással ebben az évben kezdtem el foglalkozni, már ekkor is számtalan rendezvény meghívott vendége voltam. Ebben az évben indult be a vállakozásom, ekkor még egyénileg.

2003 - Ez évtől folyamatos résztevevője voltam a nagyobb tv adók roadshow-inak (tv2,rtl klub, m1). Emellett számtalan kisebb-nagyobb rendezvényen (Efott, Szin, Savaria Karnevál stb...) megfordultam ezzel a szolgáltatással.

2005 - Mivel nőtt az igény itthon is a minőségi alapanyagokra így a festés mellett a professzionális alapanyagok forgalmazását is megkezdtem internetes áruházamban. Ez országosan is számtalan pozitív visszajelzést eredményezett, vevőim kb. 70%-80%-a visszatérő vásárló lett.

2006 - A fejlődés tovább folytatódott, ettől az évtől mint társas vállalkozás folytatjuk a tevékenységünket, mely a festésről egyre inkább az alapanyagforgalmazás felé orientálódott. A kibővült választékunknak és a rendszeres internetes akcióinknak köszönhetően, már viszonteladókkal is bővültünk, akiket az ország több pontján megtalálsz. Az alapanyag forgalmazás és a festés mellett megkezdtük a hennás szakemberek képzését is. Jelenleg 40 körüli azoknak a száma, akik sikerrel végeztek a tanfolyamainkon. Tanfolyamaink mindig az életszerű helyzetekre készítik fel a résztevőket, és az alapoktól kezdve a kihívást jelentő feladatokig mindent megtanulnak.
A tanfolyammal kapcsolatban fontos megyjegyeznünk, hogy az országban egyedülálló módon nagyon felkészült oktatóval rendelkezünk, aki nem csak mint hennás, de mint diplomás rajztanár minőségében is szerepel.
A már felsorolt hennás referenciákon kivül olyan rajztanítási elismerést tudhat magának, mint a Kaposváron megrendezett 9. Vizuális Nevelési Módszertani Napok keretében megrendezett rajztanítási verseny 1. helyezése.

2008 - Saját webáruházunk mellett már az ország több pontján vannak viszonteladóink.
Alapanyagainkat, a profi sminkesek, tetoválók és testfestők alkalmazzák sikerrel és elégedettséggel, de ennek ellenére bárki számára hozzáférhető és elérhetőek alapanyagaink mivel az egyik mottónk:
"HennaKaresz - Profi henna alapanyagok, nem csak profiknak!"

Termékeink:

- Henna testfestékek
- Kellékek hennás testfestéshez
- Henna hajfestékek
- Henna sablonok és mintafüzetek
- Egyéb testfestékek
Ha szeretnél vásárolni keresd fel valamelyik viszonteladónkat, vagy rendelj online webáruházunkban, vagy telefonon!

Szolgáltatásaink:

- Hennás testfestés
- Egyéb testfestés(airbrush, latex, UV)
- Henna tanfolyamok
- Rendezvényekre, cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.


Cégadatok:

Cégnév:
HennaKaresz Kereskedelmi és szolgáltató Bt.
Székhely: 1039 Budapest, Pabló Neruda u. 10. (NEM ÜZLETCÍM! NINCS SZEMÉLYES ÉRTÉKESÍTÉS ÉS BOLT!)
Adószám:
22307329-2-41
Cégjegyzékszám:
01-06-787783
Csomagküldő eng. szám:
9002/2010.
Bankszámlaszám:
11703037-21349197
e-mail cím:
info@hennakaresz.hu
Kapcsolat tartó neve:
Gyarmati Károly
Telefon:
+36 20/492-0385
(SMS-re NEM TUDUNK VÁLASZOLNI ÉS NEM TUDUNK ÍGY RENDELÉST FELVENNI!)